Станете креатор

Стартувајте преноси. Објавувајте фотографии и видеа.
Заработете од прегледите.

Стартувајте преноси, објавувајте фотографии и видеа

U LIVE е платформа каде што корисниците споделуваат слики и видеа, се среќаваат и разговараат на Интернет. Споделете ја вашата содржина или започнете пренос за разговор со гледачите преку веб-камера.

Повлечете ги парите од прегледите на вашата картичка или е-паричник.

Станете радиодифузер на вашата сопствена емисија

Започнете кул шоу и додајте повеќе интерактивност со гледачите. Дискутирајте за најновите новости, изведете стенд-ап или започнете работилница за брзо јадење чили - дури и ова е можно на U LIVE!

Разговор во разговор

Пораките се плаќаат за гледачи за да добивате парички за секој коментар.

Видео повици

Приватен разговор ви носи повеќе пари секоја минута.

Подароци од гледачи

Гледачите можат да ви се заблагодарат за преносот испраќајќи монети со 1 клик.

Задачи од гледачи

Изберете активности што сте подготвени да ги извршите и гледачите ќе ви испраќаат парички за да ја видат претставата.

Заработете пари офлајн

Вашата табла е извор на пасивен приход. Објавува фотографии и видеа, додава кул описи и собира прегледи.

Фотографии и видеа

Секоја слика или видео преглед е платена од гледач; секој 50 прегледи - од услугата U LIVE

Вклучување на корисници

Споделете врска до Ulive. Чатајте во социјалните мрежи, објавете ја на вашата веб-страница или испратете им на вашите пријатели за да добиете интерес од набавките на оние што сте ги вклучиле.

Изберете ја темата на вашето шоу

U LIVE дозволува тематски потоци користејќи вградени функционални. Не мора да размислувате што да направите пред камерата! Изберете тема и активности, подгответе ја вашата популарност според кодексот на облекување и заработувајте од разговор со обожавателите. Дозволете им на гледачите да ја насочат вашата емисија.

Вежба

Имате проблеми со редовно тренирање? Обидете се да заработите парички за време на јога или пилатес!

Реално шоу

Покажете им го на луѓето вашето секојдневие и направете го позабавно извршувајќи задачи од гледачи.

Ужинка

Имате сладок заб? Набавете парички за јадење слатки на камера. Покажете им на гледачите колку сакате јаглехидрати!

Муабет како сакате

УЛИВ преносот се стартува со само два клика. Обидете се и видете колку е лесно тоа!

Вграден авто-преведувач

Поракајте странци на вашиот мајчин јазик, а вградениот автотранслатор ќе го стори останатото.

Безбедно и анонимно

Многу радиодифузери претпочитаат да го оставаат својот идентитет во тајност. U LIVE ви овозможува да изберете пријатно ниво на анонимност. Само користете блокирање и укинување на корисникот за одредени земји.

Лесно повлекување пари

Разменувајте на секои 5000 монети на 1 долар. Минималната сума за повлекување е 30 американски долари.

Користете услуги VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари.

Не верувате дека е толку лесно?
Проверете го и заработи денес!