Bëhuni një krijues

Hap transmetimet. Posto foto dhe video.
Fito nga pamjet.

Nisni transmetimet, postoni foto dhe video

U LIVE është një platformë ku përdoruesit ndajnë foto dhe video, takohen dhe bisedojnë në internet. Ndani përmbajtjen tuaj ose filloni një transmetim për të biseduar me shikuesit përmes kamerës në internet.

Tërhiqni paratë nga pamjet në kartën tuaj ose në portofolin tuaj elektronik.

Bëhuni transmetuesi i emisionit tuaj

Nisni një shfaqje interesante dhe shtoni më shumë ndërveprim me shikuesit. Diskutoni për të rejat më të fundit, kryeni një stand-up ose filloni një seminar të ngrënies së shpejtë me djegës - edhe kjo është e mundur në U LIVE!

Biseda në një bisedë

Mesazhet paguhen për shikuesit, në mënyrë që të merrni monedha për çdo koment.

Telefonata me video

Një bisedë private ju bën më shumë para çdo minutë.

Dhurata nga shikuesit

Shikuesit mund t'ju falenderojnë për transmetimin duke dërguar monedha me 1 klikim.

Detyrat nga shikuesit

Zgjidhni aktivitetet që jeni gati për të kryer dhe shikuesit do t'ju dërgojnë monedha për të parë shfaqjen.

Bëni para jashtë linje

Paneli juaj është një burim i të ardhurave pasive. Poston foto dhe video, shton përshkrime interesante dhe mbledh pikëpamje.

Fotografitë dhe videot

Çdo pamje foto ose video paguhet nga një shikues; secili 50 shikime - nga shërbimi U LIVE

Përfshirja e përdoruesve

Ndani një lidhje me Ulive.Chat në rrjetat sociale, postojeni në faqen tuaj në internet ose dërgojuni miqve tuaj për të marrë interes nga blerjet e atyre që keni përfshirë.

Zgjidhni temën e shfaqjes tuaj

U LIVE lejon rrjedha tematike duke përdorur funksionin e integruar. Ju nuk duhet të mendoni se çfarë të bëni para kamerës! Zgjidhni një temë dhe aktivitete, përgatitni bërjen tuaj në përputhje me kodin e veshjes dhe fitoni nga biseda me tifozët. Lërini shikuesit të drejtojnë shfaqjen tuaj.

Stërvitje

Keni probleme me trajnimin rregullisht? Provoni të fitoni monedha gjatë jogës ose pilates!

Shfaqja e realitetit

Tregojuni njerëzve jetën tuaj të përditshme dhe bëjeni atë më qesharake duke bërë detyra nga shikuesit.

Rostiçeri

Keni një dhëmb të ëmbël? Merrni monedha për të ngrënë ëmbëlsira në kamera. Tregojuni shikuesve se sa i doni karbohidratet!

Bisedoni si të doni

Transmetimi ULIVE lëshohet në vetëm dy klikime. Provo dhe shiko sa e lehtë është kjo!

Autotranslator i integruar

Mesazhoni të huajt në gjuhën tuaj amtare dhe autotranslator i integruar do të bëjë pjesën tjetër.

I sigurt dhe anonim

Shumë transmetues preferojnë të lënë identitetin e tyre në fshehtësi. U LIVE ju lejon të zgjidhni një nivel anonimiteti të rehatshëm. Thjesht përdorni bllokimin dhe nxirrjen e përdoruesit për vende të veçanta.

Tërheqje e lehtë parash

Shkëmbeni çdo 5000 monedha në 1 $. Shuma minimale e tërheqjes është 30 dollarë.

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Nuk besoni se është kaq e lehtë?
Kontrolloni dhe fitoni sot!