Објавувајте фото и видео содржина и заработувајте преку прегледи

U LIVE е платформа каде што корисниците споделуваат слики и видеа, се среќаваат и разговараат на Интернет. Споделете ја вашата содржина и повлечете ја заработката од прегледите на вашата картичка или е-паричник.

Ние плаќаме за секој преглед на објавата и дозволуваме платено објавување (гледачите плаќаат за такви објави). Може да добиете од 0,04 УСД за секој преглед.

Објавувајте каква било содржина бесплатно!

Вашата табла е извор на пасивен приход. Објавувајте фотографии и видеа, додавајте кул описи и собирајте прегледи.

Фотографии и видеа

Секоја слика или видео преглед е платена од гледач; секој 50 прегледи - од услугата U LIVE

Вклучување на корисници

Споделете врска до Ulive. Чатајте во социјалните мрежи, објавете ја на вашата веб-страница или испратете им на вашите пријатели за да добиете интерес од набавките на оние што сте ги вклучиле.

{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_posts-mobile}}

Лесно се вадат пари

Разменувајте на секои 5000 монети на 1 долар. Минималната сума за повлекување е 30 американски долари.

Користете услуги VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да подигнете пари.

{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Не верувате дека е толку лесно?
Проверете го и заработи денес!