Postoni fotografi dhe video përmbajtje dhe fitoni përmes shikimeve

U LIVE është një platformë ku përdoruesit ndajnë foto dhe video, takohen dhe bisedojnë në internet. Ndani përmbajtjen tuaj dhe tërhiqni fitimet tuaja nga pamjet në kartën ose në portofolin tuaj elektronik.

Ne paguajmë për çdo shikim postimi dhe lejojmë postimin me pagesë (shikuesit paguajnë për postime të tilla). Ju mund të merrni nga 0,04 dollarë për çdo pamje.

Postoni çdo përmbajtje falas!

Paneli juaj është një burim i të ardhurave pasive. Postoni foto dhe video, shtoni përshkrime interesante dhe mblidhni pamje.

Fotografitë dhe videot

Çdo pamje foto ose video paguhet nga një shikues; secili 50 shikime - nga shërbimi U LIVE

Përfshirja e përdoruesve

Ndani një lidhje me Ulive.Chat në rrjetat sociale, postojeni në faqen tuaj në internet ose dërgojuni miqve tuaj për të marrë interes nga blerjet e atyre që keni përfshirë.

{{alt_withdrawal-card}}
{{alt_posts-mobile}}

Lehtë për të tërhequr para

Shkëmbeni çdo 5000 monedha në 1 $. Shuma minimale e tërheqjes është 30 dollarë.

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

{{alt_withdrawal-card-mobile}}

Nuk besoni se është kaq e lehtë?
Kontrolloni dhe fitoni sot!